Технології та інструменти менеджменту

Шпаргалка: Коригування ≠ Коригувальна дія
№ 08 / 2025, серпень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 3
№ 08 / 2025, серпень
Критична контрольна точка та (операційна) програма-передумова: що це й для чого
№ 08 / 2025, серпень
Від складу до дверей: як ISO 23412:2020 гарантує якість охолоджених вантажів
№ 08 / 2025, серпень
Система внутрішньої логістики для раціонального використання ресурсів підприємства
№ 08 / 2025, серпень
Програми-передумови: з чого починається безпечне виробництво
№ 08 / 2025, серпень
Lean–інструменти як стратегія виживання та розвитку в умовах війни: практичний аспект
№ 08 / 2025, серпень
Строки зберігання документації СУЯ в організації: що вимагає ДСТУ ISO 9001
№ 08 / 2025, серпень
«Потреба в кожній системі менеджменту продиктована ринком»
№ 08 / 2025, серпень
Шпаргалка: Внутрішній аудитор і конфлікт інтересів – зберігаємо неупередженість
№ 07 / 2025, липень
Звідки беруться цілі й вимоги в українському менеджменті
№ 07 / 2025, липень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 2
№ 07 / 2025, липень
Оцінюємо рівень культури харчової безпечності: приклади анкет
№ 07 / 2025, липень
Розширена відповідальність виробника: вимоги до упаковки харчових продуктів, орієнтованих на експорт до ЄС
№ 07 / 2025, липень
Шпаргалка: Аналіз потреб і очікувань зацікавлених сторін на вимогу ДСТУ ISO 9001 (п. 4.2)
№ 06 / 2025, червень