Практика впровадження та економічна вигода

Lean–інструменти як стратегія виживання та розвитку в умовах війни: практичний аспект
№ 08 / 2025, серпень
Плоди та овочі швидкозаморожені: терміни придатності та їхнє підтвердження
№ 07 / 2025, липень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 2
№ 07 / 2025, липень
Оцінюємо рівень культури харчової безпечності: приклади анкет
№ 07 / 2025, липень
«Кaйдзен»-терапія енерговитрат: малі кроки до великої економії
№ 06 / 2025, червень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 1
№ 06 / 2025, червень
Складаємо звіт за результатами внутрішнього аудиту системи управління: стислий і зрозумілий виклад для будь-якого користувача. Частина 2
№ 06 / 2025, червень
Інтегрована система управління якістю та безпечністю харчових продуктів: цілі, поради, приклади
№ 05 / 2025, травень
Оновлений перелік товарів, які не підлягають обміну: головні зміни, роз’яснення та терміни набрання чинності
№ 05 / 2025, травень
Алергени у харчовій промисловості: вимоги та рекомендації
№ 04 / 2025, квітень
Зміна сприйняття та додаткові можливості: 10 тенденцій паковання харчових продуктів. Частина 2
№ 03 / 2025, березень
Методи Тагучі: внесок у розвиток філософії загального управління якістю (TQM)
№ 11 / 2024, листопад
KPI чи OKR: коли та який інструмент обрати
№ 09 / 2024, вересень
Цикл DMAIC: підвищити продуктивність виробництва у два рази за чотири місяці
№ 05 / 2024, травень
Ощадливе виробництво в IT-компанії: ідентифікація й аналіз втрат
№ 02 / 2024, лютий