ДСТУ, ГОСТ, СанПіН
Шпаргалка: Коригування ≠ Коригувальна дія
№ 08 / 2025, серпень
Критична контрольна точка та (операційна) програма-передумова: що це й для чого
№ 08 / 2025, серпень
Від складу до дверей: як ISO 23412:2020 гарантує якість охолоджених вантажів
№ 08 / 2025, серпень
Програми-передумови: з чого починається безпечне виробництво
№ 08 / 2025, серпень
Строки зберігання документації СУЯ в організації: що вимагає ДСТУ ISO 9001
№ 08 / 2025, серпень
Між кормом та біопаливом: правове регулювання пелет
№ 07 / 2025, липень
Нові правила видачі дозволів на використання отруйних хімічних речовин: зміни для бізнесу з 2025 року
№ 07 / 2025, липень
Нормативне регулювання вимог безпечності та гігієни обладнання харчової промисловості
№ 07 / 2025, липень
Плоди та овочі швидкозаморожені: терміни придатності та їхнє підтвердження
№ 07 / 2025, липень
Шпаргалка: Аналіз потреб і очікувань зацікавлених сторін на вимогу ДСТУ ISO 9001 (п. 4.2)
№ 06 / 2025, червень
Від поліетилену – до відповідальності: контроль пакетів за показниками безпечності
№ 06 / 2025, червень
Запитували – відповідаємо: перегляд контексту та ризиків організації
№ 06 / 2025, червень
HACCP у закладах громадського харчування: як розробити та впровадити
№ 06 / 2025, червень
🎦 Екосертифікація харчових продуктів для вітчизняного та ЄС-ринку
№ 06 / 2025, червень