Зберігання і транспортування
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 4
№ 09 / 2025, вересень
Інструменти ощадливого виробництва: оптимізація виробничих і логістичних процесів та робочого простору
№ 09 / 2025, вересень
Програма-передумова «Належне планування виробничих, допоміжних та побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення»
№ 09 / 2025, вересень
Від складу до дверей: як ISO 23412:2020 гарантує якість охолоджених вантажів
№ 08 / 2025, серпень
Система внутрішньої логістики для раціонального використання ресурсів підприємства
№ 08 / 2025, серпень
Плоди та овочі швидкозаморожені: терміни придатності та їхнє підтвердження
№ 07 / 2025, липень
Скасування воєнних спрощень: зміни у контролі харчових вантажів із 2 червня
№ 06 / 2025, червень
Аудит постачальника: коли та хто проводить, як і для чого?
№ 05 / 2025, травень
🎦 Культура харчової безпечності: обов’язкова вимога ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS
№ 05 / 2025, травень
Документи для безпечного використання матеріалів у харчовій промисловості: що вимагати від постачальників
№ 04 / 2025, квітень
Заміна та повернення небезпечних/непридатних харчових продуктів: правила й терміни
№ 04 / 2025, квітень
ISCC EU та ISCC PLUS: система контролю сталості та простежуваності сучасного виробництва
№ 04 / 2025, квітень
Від закупівлі до експлуатації: як упровадити детектор X-ray на підприємстві згідно з нормами та стандартами
№ 04 / 2025, квітень
Нюанси лабораторних досліджень
№ 03 / 2025, березень