Зберігання і транспортування
Аудит постачальника: коли та хто проводить, як і для чого?
№ 05 / 2025, травень
🎦 Культура харчової безпечності: обов’язкова вимога ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS
№ 05 / 2025, травень
Документи для безпечного використання матеріалів у харчовій промисловості: що вимагати від постачальників
№ 04 / 2025, квітень
Заміна та повернення небезпечних/непридатних харчових продуктів: правила й терміни
№ 04 / 2025, квітень
ISCC EU та ISCC PLUS: система контролю сталості та простежуваності сучасного виробництва
№ 04 / 2025, квітень
Від закупівлі до експлуатації: як упровадити детектор X-ray на підприємстві згідно з нормами та стандартами
№ 04 / 2025, квітень
Нюанси лабораторних досліджень
№ 03 / 2025, березень
Зміна сприйняття та додаткові можливості: 10 тенденцій паковання харчових продуктів. Частина 2
№ 03 / 2025, березень
Нові Правила торгівельного обслуговування: що зміниться після завершення воєнного стану
№ 03 / 2025, березень
Новий порядок видачі міжнародних сертифікатів для вантажів із харчовими продуктами
№ 01 / 2025, січень
Чи потрібний санітарний паспорт на транспорт для перевезення харчових продуктів?
№ 10 / 2024, жовтень
Реєстрація потужності транспортного засобу: коли потрібно
№ 08 / 2024, серпень
Чи можна передавати металолом іншому підприємству?
№ 07 / 2021, липень
Рекомендації щодо застосування дезінфекційних розчинів для транспортних засобів
№ 06 / 2021, червень
Тара для розчинників: нормативне регулювання
№ 03 / 2021, березень