Зміст номера
№ 04 / 2021, квітень
Безпечність харчових продуктів та кормів
Денис Гончар
Відкликання з реалізації елітного сиру: наявність патогенних бактерій
Підтвердження компетентності
Микола Матлаєв
Управління якістю медичних виробів: застосовуємо ISO 13485:2016 без помилок
Якість та безпечність
Олена Ткачова
Ліквідація лужних розчинів: шляхи вирішення проблеми
Система менеджменту якості
Алла Корнєєва
Іграшки: управління якістю і безпечністю готових виробів
Слово редактора
шеф-редактор журналу «Управління якістю»
Марина Бурдейна
Шановні читачі!

Конкурентоспроможність – вдалий баланс між виготовленням гарантовано якісної та безпечної продукції, мінімальним впливом на довкілля та забезпеченням належних умов праці для персоналу. Найперспективнішим способом управління діяльністю організації в таких умовах є впровадження інтегрованої системи.

Навіщо інтегрувати кілька дієвих систем в одну? Створення єдиної структури дасть змогу ефективніше й раціональніше використовувати ресурси організації та значно скоротить обсяг документації. А яку модель для інтеграції краще обрати – читайте у матеріалі фахівця-практика.

Читати повністю