Ощадливе виробництво

Ощадливе виробництво в IT-компанії: рекомендації щодо вдосконалення розробки програмного забезпечення
№ 03 / 2024, березень
Ощадливе виробництво в IT-компанії: ідентифікація й аналіз втрат
№ 02 / 2024, лютий
Макаронні вироби дієтичного призначення: розроблення рецептур та визначення оптимальних параметрів виробництва
№ 06 / 2023, червень
Технології виробництва макаронних виробів: вдосконалення асортименту шляхом розроблення нових рецептур
№ 04 / 2023, квітень
Стратегічне управління за ISO 37000:2021: забезпечення довгострокового успіху організацій
№ 02 / 2023, лютий
Сталий розвиток у спільнотах: соціальна й екологічна відповідальність підприємств
№ 06 / 2022, червень
Ощадливе виробництво: разова мета чи спосіб життя підприємства. Частина 5
№ 06 / 2021, червень
Контроль за небезпечними чинниками: зразки документування процесів
№ 05 / 2021, травень
Ощадливе виробництво: разова мета чи спосіб життя підприємства. Частина 4
№ 05 / 2021, травень
Ощадливе виробництво: разова мета чи спосіб життя підприємства. Частина 3
№ 03 / 2021, березень
Екологізація бізнесу в контексті забезпечення якості продукції
№ 01 / 2021, січень
Система мотивації у відділі технічного контролю: кейс із застосування КРІ
№ 01 / 2021, січень
Ощадливе виробництво: разова мета чи спосіб життя підприємства. Частина 2
№ 01 / 2021, січень
Ощадливе виробництво: разова мета чи спосіб життя підприємства. Частина 1
№ 12 / 2020, грудень
Стимулювання раціоналізаторів: способи мотивації та законодавче регулювання
№ 11 / 2020, листопад