Концепції харчової безпечності
Між кормом та біопаливом: правове регулювання пелет
№ 07 / 2025, липень
Плоди та овочі швидкозаморожені: терміни придатності та їхнє підтвердження
№ 07 / 2025, липень
Регламент у дії: як змінилися правила для аерозольних розпилювачів
№ 07 / 2025, липень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 2
№ 07 / 2025, липень
Оцінюємо рівень культури харчової безпечності: приклади анкет
№ 07 / 2025, липень
Держреєстр харчових добавок, ароматизаторів, ензимів та їхня реєстрація – що варто знати операторам ринку
№ 07 / 2025, липень
Від поліетилену – до відповідальності: контроль пакетів за показниками безпечності
№ 06 / 2025, червень
Проблема утилізації зернових відходів: як вийти з правових лабіринтів?
№ 06 / 2025, червень
Дієтичні добавки під контролем: нові правила гри, вимоги та штрафи
№ 06 / 2025, червень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 1
№ 06 / 2025, червень
HACCP у закладах громадського харчування: як розробити та впровадити
№ 06 / 2025, червень
🎦 Екосертифікація харчових продуктів для вітчизняного та ЄС-ринку
№ 06 / 2025, червень
Поза контактом, але в зоні ризику: ущільнювачі у харчовому виробництві
№ 05 / 2025, травень
Аудит постачальника: коли та хто проводить, як і для чого?
№ 05 / 2025, травень