Концепції харчової безпечності
Чи потрібен «сертифікат із НАССР», якщо компанія вже сертифікована за ISO 22000?
№ 11 / 2024, листопад
🎦 Харчові шахрайство та тероризм: вимоги GFSI + приклад розслідування реального випадку на вітчизняному підприємстві
№ 11 / 2024, листопад
Аналіз продукції щодо вмісту мінеральних олій MOSH/MOAH
№ 11 / 2024, листопад
Скасування статусу заходу керування: аналіз виробничої ситуації
№ 11 / 2024, листопад
Шпаргалка: алгоритм підготовки до початку робочої зміни
№ 10 / 2024, жовтень
🎦 Штрафи за оманливе маркування: дайджест судової практики з Антимонопольним комітетом
№ 10 / 2024, жовтень
Шпаргалка: тактика спілкування зі скаржником у разі отримання рекламації
№ 09 / 2024, вересень
Їстівні комахи як нові харчові продукти: переваги й недоліки
№ 09 / 2024, вересень
Гігієнічні вимоги замість ветеринарно-санітарних правил: до чого готуватись ринкам?
№ 09 / 2024, вересень
20 тестових запитань для перевірки НАССР-знань
№ 09 / 2024, вересень
Декларація виробника: чи є нормативні вимоги до документа
№ 08 / 2024, серпень
Пастеризація молока: обґрунтування критичних меж
№ 07 / 2024, липень
Безпечність матеріалів, що контактують із харчовими продуктами: чим керуватись до набрання чинності Законом
№ 07 / 2024, липень
Шпаргалка: увага, біотероризм!
№ 07 / 2024, липень
Запитували – відповідаємо
№ 06 / 2024, червень