Концепції харчової безпечності
Правила приймання їжі працівниками підприємств: шпаргалка
№ 03 / 2025, березень
Нюанси лабораторних досліджень
№ 03 / 2025, березень
Декларація виробника: обираємо нормотворчий акт
№ 03 / 2025, березень
CBD-продукти – новий сегмент в асортименті харчових продуктів
№ 03 / 2025, березень
Регламенти ЄС 2021/382 і ЄС № 852/2004: у фокусі алергени та культура харчової безпечності
№ 03 / 2025, березень
Дослідження харчових продуктів на меламін: як, коли, кому?
№ 03 / 2025, березень
Нові Правила торгівельного обслуговування: що зміниться після завершення воєнного стану
№ 03 / 2025, березень
Програма-передумова «Безпечність води, льоду, пари…»: нюанси
№ 02 / 2025, лютий
«Сліди» алергенів – підводні камені в маркуванні: національне законодавство, міжнародні стандарти, вимоги ЄС
№ 01 / 2025, січень
Шпаргалка: запобігаємо перехресному забрудненню продуктів
№ 12 / 2024, грудень
🎦 НАССР-законодавство: актуальні відповіді з перших вуст
№ 12 / 2024, грудень
Візитери харчового підприємства: чи потрібна флюорографія
№ 12 / 2024, грудень
Чи потрібен «сертифікат із НАССР», якщо компанія вже сертифікована за ISO 22000?
№ 11 / 2024, листопад
🎦 Харчові шахрайство та тероризм: вимоги GFSI + приклад розслідування реального випадку на вітчизняному підприємстві
№ 11 / 2024, листопад
Аналіз продукції щодо вмісту мінеральних олій MOSH/MOAH
№ 11 / 2024, листопад