Концепції харчової безпечності
🎦 Компроміси з якістю і безпечністю: баланс між вимогами та реальними можливостями виробництва
№ 11 / 2025, листопад
Алергени у запитаннях і відповідях: без алергенів чи без доказів?
№ 11 / 2025, листопад
Вимоги до вентиляції, водопроводів, чистоти повітря на підприємстві: огляд програми-передумови
№ 11 / 2025, листопад
Крафт із системою: як поєднати ручну працю, управління якістю та здоровий глузд на хлібному ринку
№ 11 / 2025, листопад
Внесення змін у програми-передумови за ДСТУ 1.5: формулювання, фіксація, затвердження
№ 10 / 2025, жовтень
Вибір координатора групи ТАССР: вимоги, критерії, рекомендації
№ 10 / 2025, жовтень
Вимоги до стану приміщень і обладнання, його ремонту й обслуговування, захисту продукції: огляд програми-передумови
№ 10 / 2025, жовтень
Шпаргалка: «Термометр» зрілості культури харчової безпечності
№ 10 / 2025, жовтень
Культура харчової безпечності: коли стандарти стають переконаннями
№ 10 / 2025, жовтень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 4
№ 09 / 2025, вересень
Програма-передумова «Належне планування виробничих, допоміжних та побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення»
№ 09 / 2025, вересень
Хлібні відходи – нові можливості: від кормів до біопалива
№ 08 / 2025, серпень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 3
№ 08 / 2025, серпень
Критична контрольна точка та (операційна) програма-передумова: що це й для чого
№ 08 / 2025, серпень
Від складу до дверей: як ISO 23412:2020 гарантує якість охолоджених вантажів
№ 08 / 2025, серпень


