Концепції харчової безпечності

LED-лампи не зумовлюють ризику потрапляння скла в продукт?
№ 09 / 2021, вересень
Зберігання швидкопсувних продуктів: чим керуватися, визначаючи термін придатності
№ 09 / 2021, вересень
Дезінфекція обладнання та інвентарю: використання хлорного вапна
№ 09 / 2021, вересень
Підхід до розроблення та ефективного впровадження програм-передумов
№ 09 / 2021, вересень
Схема коригувальних дій у системі НАССР
№ 09 / 2021, вересень
Food fraud prevention – запобігання фальсифікації харчових продуктів
№ 08 / 2021, серпень
Стандарт BRCGS «Пакувальні матеріали», версія шоста
№ 07 / 2021, липень
Захист харчових продуктів та попередження шахрайства: ідентифікація й оцінювання загроз
№ 07 / 2021, липень
Небезпечні чинники харчових продуктів y системі НАССР. Частина 3
№ 07 / 2021, липень
Чи можна протоколи й записи щодо СУБХП яким понад три місяці, знищити?
№ 06 / 2021, червень
Небезпечні чинники харчових продуктів y системі НАССР. Частина 2
№ 06 / 2021, червень
Які вимоги згідно з системою НАССР до відділу продажу підприємства?
№ 05 / 2021, травень
Чи є документ, яким забороняється використання розчинів хлорного вапна для дезінфекції в харчовій промисловості?
№ 04 / 2021, квітень
Нормативний документ періодичності контролю кондитерських виробів за фізико-хімічними, мікробіологічними показниками
№ 04 / 2021, квітень
Небезпечні чинники харчових продуктів y системі НАССР. Частина 1
№ 04 / 2021, квітень