Виробництво молочних продуктів

Поза контактом, але в зоні ризику: ущільнювачі у харчовому виробництві
№ 05 / 2025, травень
Clean Label: що це та для яких виробників актуально
№ 05 / 2025, травень
🎦 Культура харчової безпечності: обов’язкова вимога ISO 22000, BRCGS, FSSC 22000 та IFS
№ 05 / 2025, травень
Курс на декарбонізацію за ISO 14067: сертифікація, переваги, ціна питання
№ 05 / 2025, травень
Перекатегоризація харчових підприємств: з’ясовуємо, що до чого
№ 03 / 2025, березень
Розроблення технології виробництва сирного продукту оздоровчого призначення
№ 11 / 2022, листопад
Відкликання з реалізації карамельних пудингів: невідповідне пакування
№ 06 / 2021, червень
Відкликання з реалізації партії йогуртів: наявність сторонніх включень у продукті
№ 05 / 2021, травень
Відкликання з реалізації елітного сиру: наявність патогенних бактерій
№ 04 / 2021, квітень
Відкликання сирного продукту: наявність патогенних бактерій і неналежне маркування
№ 03 / 2021, березень
Дослідження вмісту загального жиру на мононасичені та полінасичені жири
№ 11 / 2019, листопад
Безпечність продукції на первинному виробництві молока: від контролю показників до контролю процесів
№ 12 / 2019, грудень
Особливості використання приміщень для зберігання продуктів
№ 06 / 2020, червень
Як зберегти якість молока в умовах ферми: поетапний процес отримання добірного продукту
№ 06 / 2020, червень