Хлібопекарська та кондитерська галузі
Хлібні відходи – нові можливості: від кормів до біопалива
№ 08 / 2025, серпень
Від борошна до суміші: чи на часі вітчизняним пекарням змінювати технології
№ 08 / 2025, серпень
Між кормом та біопаливом: правове регулювання пелет
№ 07 / 2025, липень
Clean Label: що це та для яких виробників актуально
№ 05 / 2025, травень
18 – 22 травня 2025 відбудеться iba: зустріч представників пекарської галузі світового рівня
№ 01 / 2025, січень
Експорт кондитерських виробів до ЄС: нюанси експорту композитних продуктів
№ 09 / 2024, вересень
Термін придатності хлібобулочних виробів: як не втратити якість під час зберігання
№ 08 / 2024, серпень
Збагачення борошняних кондитерських виробів незамінними амінокислотами та поліненасиченими жирними кислотами
№ 09 / 2023, вересень
Лауринова глазур: переваги, недоліки, можливості застосування
№ 08 / 2023, серпень
Підвищення біологічної цінності борошняно-кондитерських виробів: вплив нетрадиційної сировини на вміст мінеральних елементів і вітамінів
№ 07 / 2023, липень
Показник активності води як інструмент контролю за якістю та безпечністю кондитерських виробів
№ 03 / 2023, березень
Відкликання з реалізації жувальних цукерок: наявність небезпечного барвника
№ 09 / 2021, вересень
Які супровідні документи потрібні на сировину для виробництва кондитерських виробів?
№ 04 / 2021, квітень