Той, хто зможе дати споживачеві кращу якість за нижчими цінами, неодмінно стане на чолі індустрії – не залежно від того, які товари він виробляє
Навіть
в умовах війни ми, завдяки нашим безстрашним захисникам, продовжуємо жити й
працювати. Щодня йдемо на роботу (чи сідаємо за її виконання), користуємось
транспортом, водою, світлом, газом, відвідуємо магазини й щось купуємо, самі
надаємо якісь послуги чи товар і щось обов’язково виробляємо. Таким чином,
кожен з нас є одночасно і споживачем, і виробником. Насправді, попри чітке
законодавче визначення, ця межа доволі умовна. Безумовно одне – усі ми хочемо отримати
якісний товар або послугу за розумні гроші. Мало того, готові навіть переплачувати,
щоб отримати бажане найвищої якості.
Якість
– це наріжний камінь сучасних економічних відносин, особливо в Україні, яка хоч
і рухається в напрямку європейських стандартів, але якось повільно.
Пропонуємо
долучитись до споживчо-виробничої дискусії, ознайомитись з євроінтеграційними змінами
й проаналізувати разом з експертами «Управління якістю», чи вдалося авторам
нового нормативно-правового акта ліквідувати прогалини законодавства, зокрема у
сфері обігу харчової продукції, гарантійного обслуговування та електронної
торгівлі, яка є новим аспектом регулювання і цікавить багатьох виробників, бо в
умовах воєнного стану інтернет-торгівля набирає неймовірних темпів.
Осінь – період
інтенсивного навчання, і ми запланували цікаві заходи. Тож запрошуємо всіх
охочих на курс підвищення кваліфікації «Менеджмент
безпечності харчових продуктів. Принципи НАССР. ISO 22000:2018. Внутрішній
аудит за ISO 19011:2018», що проходитиме 18–22 вересня, і вебінтенсив
«Харчова безпечність – 2023: законодавчі зміни за новим ЗУ № 3221-IX», запланований
на 19 жовтня, адже для спільної
перемоги треба постійно розвиватись.
Тож набуваймо нових знань, забезпечуймо високу якість і будьмо й надалі разом!