Програми-передумови та принципи HACCP

Вимоги до вентиляції, водопроводів, чистоти повітря на підприємстві: огляд програми-передумови
№ 11 / 2025, листопад
Внесення змін у програми-передумови за ДСТУ 1.5: формулювання, фіксація, затвердження
№ 10 / 2025, жовтень
Вимоги до стану приміщень і обладнання, його ремонту й обслуговування, захисту продукції: огляд програми-передумови
№ 10 / 2025, жовтень
Шпаргалка: «Термометр» зрілості культури харчової безпечності
№ 10 / 2025, жовтень
Культура харчової безпечності: коли стандарти стають переконаннями
№ 10 / 2025, жовтень
Програма-передумова «Належне планування виробничих, допоміжних та побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення»
№ 09 / 2025, вересень
Хлібні відходи – нові можливості: від кормів до біопалива
№ 08 / 2025, серпень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 3
№ 08 / 2025, серпень
Критична контрольна точка та (операційна) програма-передумова: що це й для чого
№ 08 / 2025, серпень
Від складу до дверей: як ISO 23412:2020 гарантує якість охолоджених вантажів
№ 08 / 2025, серпень
Система внутрішньої логістики для раціонального використання ресурсів підприємства
№ 08 / 2025, серпень
Програми-передумови: з чого починається безпечне виробництво
№ 08 / 2025, серпень
Плоди та овочі швидкозаморожені: терміни придатності та їхнє підтвердження
№ 07 / 2025, липень
Регламент у дії: як змінилися правила для аерозольних розпилювачів
№ 07 / 2025, липень
Оцінюємо рівень культури харчової безпечності: приклади анкет
№ 07 / 2025, липень