Програми-передумови та принципи HACCP
Хлібні відходи – нові можливості: від кормів до біопалива
№ 08 / 2025, серпень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 3
№ 08 / 2025, серпень
Критична контрольна точка та (операційна) програма-передумова: що це й для чого
№ 08 / 2025, серпень
Від складу до дверей: як ISO 23412:2020 гарантує якість охолоджених вантажів
№ 08 / 2025, серпень
Система внутрішньої логістики для раціонального використання ресурсів підприємства
№ 08 / 2025, серпень
Програми-передумови: з чого починається безпечне виробництво
№ 08 / 2025, серпень
Плоди та овочі швидкозаморожені: терміни придатності та їхнє підтвердження
№ 07 / 2025, липень
Регламент у дії: як змінилися правила для аерозольних розпилювачів
№ 07 / 2025, липень
Оцінюємо рівень культури харчової безпечності: приклади анкет
№ 07 / 2025, липень
Проблема утилізації зернових відходів: як вийти з правових лабіринтів?
№ 06 / 2025, червень
TACCP і PAS 96: керівництво для тих, хто хоче випередити харчового зловмисника. Частина 1
№ 06 / 2025, червень
HACCP у закладах громадського харчування: як розробити та впровадити
№ 06 / 2025, червень
Поза контактом, але в зоні ризику: ущільнювачі у харчовому виробництві
№ 05 / 2025, травень
Аудит постачальника: коли та хто проводить, як і для чого?
№ 05 / 2025, травень